Over ons

Heb je ondersteuning en persoonlijke begeleiding nodig bij je financiële situatie? Dan ben je bij Heldere Bewindvoering aan het juiste adres. Ons doel is om samen financiële stabiliteit te geven aan je situatie. Bij Heldere Bewindvoering in Den Helder staat persoonlijk contact centraal. Betrokkenheid en een kleinschalige aanpak vinden wij belangrijk voor de best mogelijke dienstverlening die je van ons mag verwachten. Je kunt op ons toegewijde team rekenen om je te helpen bij jouw financiële uitdagingen.

Ons verhaal

Maak kennis met Hester, Bewindvoerder

Mijn naam is Hester Douma. Jarenlang heb ik als verpleegkundige gewerkt bij Brijder. Hier werkte ik met verschillende doelgroepen zoals mensen met dementie, licht verstandelijke beperking (LVG) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ook heb ik een opleiding tot maatschappelijk werker gevolgd waarbij ik in aanraking kwam met cliënten die problemen hadden met financiën.

Na 10 jaar heb ik de overstap naar de gemeente gemaakt en heb ik mij opgeleid tot juridisch kwaliteitsmedewerker. Als klantmanager bij de gemeente heb ik uitkering- en bijzondere bijstand beoordeeld en verstrekt.

Daar ben ik erachter gekomen dat door omstandigheden mensen soms tijdelijk of langdurig niet in staat zijn om hun financiën te beheren. Dit kan veel onrust geven waardoor het moeilijk is om andere problemen aan te pakken.

Met de ervaring van het omgaan met inwoners, de wet en regelgeving, wil ik cliënten met financiële problemen hulp bieden. Daarom heb ik in 2018 Heldere Bewindvoering opgericht. Met mijn eigen, kleinschalige bewindvoerderskantoor wil ik ondersteuning bieden bij het opbouwen van een solide, financiële basis. Hierbij staat persoonlijk contact centraal.

Maak kennis met Jeff, Operationeel hulp

Mijn naam is Jeff, de partner van Hester. Naast mijn vaste baan ondersteun ik Hester en dus Heldere Bewindvoering. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden achter de schermen, maar ook telefonisch contact.

Klanten staan bij Heldere Bewindvoering centraal, dit proberen wij te allen tijde na te streven. Daarom houd ik mij onder andere bezig met klanttevredenheid. Zowel het maken en behouden van een klantvriendelijke onderneming als het ontwikkelen hiervan. Zo kunnen we de beste dienst verlenen aan onze cliënten.

Wat zijn onze kernwaarden?

Bij Heldere Bewindvoering in Den Helder zijn professionaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid de kernwaarden. Wij zijn een kleinschalig kantoor, waardoor persoonlijke benadering goed gewaarborgd is. Ik, als professionele bewindvoerder, kom op voor jouw belangen zodat er stappen worden gezet in de juiste richting.

Daarnaast vinden we het bij Heldere Bewindvoering belangrijk om open en transparant te zijn. Zo krijgt iedere client toegang tot zijn of haar dossier zodat er meegekeken kan worden in de in- en uitgave. Zo streven we naar betrouwbare bewindvoering.

Wil je een keer met ons in gesprek? Neem dan contact op

N

Professionaliteit

Bij Heldere Bewindvoering streven wij naar professionele bewindvoering. Zo wordt de juiste hulp geboden om jouw situatie te verbeteren. 

N

Betrokkenheid

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Als bewindvoerder komen we op voor jouw belang zodat we de juiste hulp kunnen bieden.

N

Betrouwbaarheid

Onder onze bewindvoering hebben cliënten inzicht in alle in- en uitgaven. Door openheid en transparantie gaan wij voor een betrouwbare aanpak.

Kwaliteitseisen

Om als bewindvoerder te werk te gaan, moet het bedrijf voldoen aan strenge, verplichte kwaliteitseisen. Dit is sinds 2014 opgesteld door de Rijksoverheid. Heldere Bewindvoering voldoet aan deze eisen en is daarom door de rechtbank van Noord-Holland benoemd tot bewindvoerder. Ook hebben wij een samenwerkingsconvenant met de gemeente Den Helder.

Één van deze strenge kwaliteitseisen waar je als bedrijf aan moet voldoen, is de manier waarop je omgaat met de financiën van de cliënt. De werkwijze moet zowel professioneel als verantwoord zijn. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de bedrijfsvoering. Deze wordt gecontroleerd en moet voldoen aan de opgestelde eisen.

Elk jaar worden deze aspecten gecontroleerd door een accountant en ter verantwoording afgelegd aan de rechtbank. Op deze manier wordt de kwaliteit van bewindvoering gewaarborgd. Dit betekent niet alleen dat je als cliënt er van verzekerd bent dat de financiële belangen professioneel gewaarborgd worden, ook houdt het in dat je de best mogelijke begeleiding krijgt. windvoerders